Tillägg till Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager gör det möjligt att installera tillägg för dina webbläsare för att kunna automatisera ifyllning av onlineformulär. Om Kaspersky Password Manager-tillägget har installerats, visas nyckelikonen i webbläsarens verktygsfält. Kaspersky Password Manager upptäcker onlineformulär på webbplatser och visar nyckelikonen bredvid fälten där tillägget kan utföra åtgärder.

Full funktionslista för tillägg

Om du installerar Kaspersky Password Manager-tillägg sparar denna information när du fyller i onlineformulär och nästa gång du besöker webbplatsen fyller den i dessa automatiskt. Du kan aktivera automatiskt sparande och automatisk ifyllning av lösenord, adresser och bankkort. Klicka på programikonen , ikonen öppnar tilläggsmenyn.

Från tilläggsmenyn kan du:

Begränsning av tilläggets funktionalitet

För webbläsaren Microsoft Edge kan du installera Kaspersky Password Manager-tillägget utan att ha programmet installerat på datorn. Installation för andra webbläsare stöds inte.

Om du installerar Kaspersky Password Manager-tillägget för Microsoft Edge men inte installerar programmet på din dator, kommer tilläggets funktionalitet vara begränsat. Exempelvis kan du endast använda lösenordsgeneratorn men du kan inte automatiskt spara och fylla i dina lösenord tills du installerat Kaspersky Password Manager-programmet.